vergaderruimte boudewijn voor zakelijkemeetings of als flexplek

Vergaderen

Waar kunt u nu beter vergaderen dan in een culinair creatieve omgeving als Mirabelle in Breda?

Boardrooms | Julius & Boudewijn

De basis van het vergaderarrangement bestaat uit een combinatie van een boardroom met een drankarrangement. Mocht u interesse hebben om dit verder uit te breiden dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Vergaderzaal
  €85,00 per dagdeel
 • Beamer en projectiescherm*
  € 20,00 per dag
 • Flipover & stiften**
  €5,00 per dag

* Aansluiting beamer via VGA (aansluitingskabels aanwezig)
** Op basis van beschikbaarheid

Drankarrangement

Onze boardrooms zijn voorzien van Nespresso machines waardoor u over de mogelijkheid beschikt om heerlijke ristretto’s, espresso’s of lungo’s te zetten. Ook is er thee, een ruime keuze uit gekoelde frisdranken en Chaudfontaine voor u aanwezig. Al deze dranken in de zaal zijn bij de arrangementsprijs inbegrepen.

Drankarrangement:

 • Eerste 2 uur € 10.00 per persoon.
 • Ieder extra uur € 3.00 per persoon.

Food

Vanuit onze keuken kunnen wij u op diverse manieren bedienen. Denk hierbij aan ontvangstzoetigheden,  smoothies, borrelplankjes, lunch of diner. Wij streven er naar om de tijdsduur van een lunch/diner altijd passend te maken voor uw agenda. Graag sturen wij u onze brochure toe per mail met daarin onze mogelijkheden.

Locatie

Mirabelle is gelegen aan de westzijde van Breda en is makkelijk bereikbaar vanaf de stad en de snelwegen rondom Breda. Gelegen op 2 minuten afstand van afslag 15, Breda (A16) en slechts op een half uur rijden van de havens in Antwerpen en Rotterdam. Naast ons restaurant ligt hotel Novotel waardoor aan al uw wensen kan worden voldaan.

Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke mogelijkheden dan kan u zich altijd vrijblijvend informeren naar onze veelzijdige mogelijkheden.

Terug naar diensten