Bovenaanzicht van een bedrijfsfeest in de tuin van Restaurant Mirabelle Breda

Bedrijfsfeest

Wij zijn een centrale ontmoetingsplek voor bedrijven uit Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam met een moderne uitstraling. Organiseer daarom uw personeelsfeest of bedrijfsfeest bij Mirabelle.

De combinatie van ons restaurant, zalen en het naastgelegen hotel maken dat wij alles voor u kunnen verzorgen, van begin tot eind! Wij staan open voor al uw ideeën. Wij kunnen onze zalen volledig naar wens inrichten met ronde of lange tafels, statafels maar ook met lekkere buffetten. De verzorging van hapjes en drankjes is bij ons keukenteam in goede handen … of het nu gaat om fingerfood of uitgebreid dineren in stijl. Restaurant Mirabelle biedt u verschillende zalen aan die zowel een groot feest als een kleine intieme bijeenkomst tot een succes maken.

Wij stellen graag samen met u een programma op en helpen u met het regelen van entertainment. Tevens werken wij samen met evenementenbureau’s en organisatiebureau’s. U kunt bij ons terecht voor gezelschappen van 20 tot 500 personen.

Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw feest of bijeenkomst en wilt u dat uw evenement van begin tot eind wordt verzorgd? U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze veelzijdige mogelijkheden.

Terug naar diensten